Her er jeg!

Chalotte Julianna
Jeg hjælper dig få styr på din business
– og ha’ dig selv helt med.

Hvem er jeg?

Min passion er at hjælpe andre med at få ro og balance og leve et liv med overskud og glæde, hvor de er tro mod sig selv.
De sidste 10 år er det præcis dét, jeg har hjulpet andre kvinder med.
Som clairvoyant healer er min særlige evne at heale dine gamle og begrænsende mønstre og hjælpe dig med at træde ind i dit lys og vise hvem du virkelig er.
Jeg ser og frigør dit højeste potentiale og uden dine begrænsende mønstre, ser og mærker du det også.
Jeg er uddannet NLP-practitioner, META Sundhedsterapeut, ReConnection Healer, Life-, Stress- og MINDstrain Coach.

Hvem er du?

Du er selvstændig kvinde som ikke længere ønsker en hverdag med tankemylder, bekymringer og stress, hvor du giver alt hvad du har uden at opleve glæde og overskud.
Måske føler du dig frustreret og alene og synes du skal knokle for at få tingene til at hænge sammen. Måske har du svært ved at overskue din sitiation og kan ikke få øje på, hvordan du kommer ud af den?
Der findes også en vej for dig! En vej hvor du har glæde og overskud og ro. En vej hvor du hviler i dig selv og er tro mod den du virkelig er og lever det liv du drømmer om. 
Dit liv i fuld af glæde og ro og balance starter med, at du bliver bevidst om, hvad du vil og hvor du vil hen og trin for trin bygger det op, du ønsker dig. Det hjælper jeg dig med.
Klik på knappen nedenunder og book en gratis afklarende session.

 

Min historie

Det meste af mit liv har jeg søgt efter (ja, nærmest jagtet) følelsen af tilfredshed, ro, glæde.
Det var en søgen, der førte til, at jeg på egen krop blev ekspert i frustration, stress, angst, meningsløshed og jeg oplevede i høj grad, hvordan det er at føle sig fastlåst og afmægtig.
Først da jeg begyndte at lytte til mig selv og tage mig selv og mine behov seriøst fandt jeg, det jeg søgte. Nemlig roen, glæden, overskuddet og min egen unikke måde at leve mit liv på.
På min vej, var der flere grader af accept jeg skulle igennem. Blandt andet skulle jeg stå ved, at jeg var/er healer, at jeg intuitivt sanser og ser andres følelser og bare ved, hvad de har brug for at slippe lige nu.
I mange år fornægtede jeg min intuition og sensitivitet, fordi jeg var ekstremt bange for ikke at passe ind og være anderledes.
Men det blev ved med at banke på! Da jeg først accepterede, at min intuition var/er mit stærkeste redskab, accepterede jeg også at give slip på mine gamle mønstre og måder at gøre tingene på.
Endelig oplevede jeg den følelse af ro, tilfredshed, glæde og samhørighed, som jeg havde ledt efter.
Endelig kunne jeg bare være og vise den jeg virkelig er. Endelig havde jeg accepteret mig selv og lært at elske mig selv som den jeg er.
Trin for trin har jeg skabt det liv jeg nyder og elsker. Et liv som solo-selvstændig med en forretningsmodel, som passer til mig og mine værdier. Et liv med glæde og overskud, hvor jeg følger mit hjerte og er tro mod den jeg virkelig er.

Uanset om du er selvstændig eller har et almindeligt arbejde, så kan jeg hjælpe dig med at gøre det samme. Finde din måde at leve dit liv på, hvor du er tro mod dig selv og følger dit hjerte.
Det starter med, at du klikker på knappen nedenunder og booker en gratis samtale  med mig.
Jeg glæder mig til at møde dig.