Clairvoyant healing og spirituel rådgivning

En session på 60 min, der hjælper dig
med at blive afklaret og få ro og retning.

 

Bliv afklaret og få ro og retning nu

I denne session stiller jeg ind på dig og din akutelle livssituation. Jeg guider og coacher dig igennem dine udfordringer. Jeg hjælper dig med at hæve din vibration og se dig selv fra et højere perspektiv. Jeg formidler redskaber, så du kan vende dine udfordringer til læring og udvikling. Du får ro og ved, hvad du skal.

En session varer 60 min og foregår over tlf. eller facetime/skype med video.

Pris: 1500 kr. inkl. moms

Her kan du se, hvad andre fået ud af sessionen

* Oplevelserne vil naturligvis variere fra person til person.

Jeg følte mig med det samme godt tilpas i Juliannas nærvær. Hun er meget ligetil og tydelig både i kommunikation og kropssprog.
Undervejs kom der meget brugbare og konkrete redskaber til hvordan jeg kommer mere i balance, som er mit tema.
Helt vildt blev det da hun fjernede et energetisk åg, jeg kan her tre dage efter stadig mærke, at der sker noget i min energi og er dybt taknemmelig over, at jeg mødte Julianna netop nu. Det har skabt en stor lethed i hele mit system, jeg kan trække vejret mere frit og kan mærke, at der er flow i min energi. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel for min måde at gå i verden på, at turde tro på min spiritualitet og mine evner.
En anden meget tankevækkende ting var, at hun formåede, at sætte ord på den måde jeg mærker min femininitet på, så jeg for første gang, talen er faldet på det emne, kunne genkende mig selv og ikke følte mig forkert.
Sessionen har helt klart givet mig stor afklaring og gode råd til, hvordan jeg kommer videre med min udvikling lige nu.
Tusind, tusind tak! Jeg kan på det kraftigste anbefale Julianna.

Tina

Odder

Kære Julianna
Tak for clairvoyancen!  Jeg fik indsigt i, at min intuition faktisk viser sig for mig og at jeg godt kan stole på den og lytte til den. Du gav mig også troen på, at jeg ikke længere skal gå og slå mig selv i hovedet og at jeg i hvert fald har to hjælpere, som gerne vil være der for mig, når jeg beder om det.  Jeg er meget taknemmelig og glad – tusind tak!

Lotte

Silkeborg

Hej Julianna
Først tusind tak for en fantastisk tlf. clairvoyance og coaching! Alt du sagde gav mening. Jeg fandt ud af, hvad der er vigtigt for mig som person, som mor og i mit arbejdsliv. Jeg fandt også troen på, at når jeg tager beslutninger, så skal det være med hjertet og at alle beslutninger er et skridt på vejen til det, der giver mening for mig og det, der gør mig glad. Tusind tak!
Kærlig hilsen

Henriette

Odense